geslaagde open monumentendag in olst

Na een zeer sombere en donkere ochtend brak zaterdagmiddag eindelijk de zon door. Een leuke verassing voor de organisatie van de Open Monumentendag bij de IJssellinie in en rondom Olst. Met een geschat bezoekersaantal van 1.200 mensen was het een geslaagde dag. Vele terreinen, gebouwen en bunkers die normaal gesloten zijn, waren zaterdag geopend voor publiek.

Voorzitter Jacques Duivenvoorden van Stichting IJssellinie: “Vorig jaar zaten we ongeveer op hetzelfde aantal bezoekers, dus ik denk niet dat het weer echt invloed heeft gehad. We hebben een prachtige middag gehad en er waren genoeg activiteiten zoals het bekijken van militaire auto’s en het varen met de voetpond over de IJssel. Samen met de Dutch Peace Army, Militaire Zend Amateurs en Colt War Trucks hebben we dit mogelijk kunnen maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.