Home / archiefcentraal / geslaagd ouder kind toernooi ramele

geslaagd ouder kind toernooi ramele

Het tennispark van Ramele stroomde zondag zo rond de klok van 12.45 uur vol met enthousiaste ouders en kinderen voor het jaarlijkse ‘Ouder-Kind Toernooi’. Er deden maar liefst 29 kinderen mee. Dus inclusief de ouders een kleine zestig deelnemers.

Om 13.00 uur ging het gezelligheidstoernooi van start. De wedstrijden waren leuk om te zien, vooral de potjes van de kleinste leden die het tennisspel net ontdekken. Het toernooi verliep goed, mede dankzij een stralende zon. Rond de klok van 17.20 uur werden de laatste wedstrijden afgerond. Ter afsluiting werd er nog een verloting gehouden. En natuurlijk ging iedereen met een leuk presentje naar huis.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.