Home / archiefcentraal / gemeente bijna aan de slag in langkamp

gemeente bijna aan de slag in langkamp

Binnen nu en afzienbare tijd geeft de gemeente Raalte het definitieve startschot voor het opknappen van de wijk Langkamp. In het gehele project – waarin Salland Wonen participeert – loopt het proces van planvorming langzaam maar zeker ten eind.

De maatregelen in de Raalter wijk (van onder meer De Maten, Het Woold en De Gaarden) omvatten het vervangen van versleten groen, het herstellen van verhardingen, uitbreiden van parkeerplaatsen en het vervangen van openbare verlichting. Op dit moment loopt nog een inspectie-onderzoek voor onderdelen van de riolering. Zo nodig worden maatregelen die hieruit naar voren komen met de uitvoering meegenomen.

Verder komt er – zoals bekend – géén doorlopend pad langs de geluidswal, zoals eerst de bedoeling was. Wel wordt er een mogelijkheid gecreëerd om onderhoud te plegen aan de geluidswal. “Daarvoor komen wij in januari 2009 bij de bewoners terug met een voorstel voor de inrichting van de grond bij de geluidswal”, zegt wethouder Ben Haarman, die verwacht dat de renovatie binnen nu en anderhalf jaar volledig wordt afgerond.

Lees ook

‘God, Sex en Shostakovich’ in Podium Heino en Den Alerdinck

REGIO – De Schatkameropera brengt in oktober tweemaal de theaterproductie ‘God, Sex en Shostakovich’ op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.