Home / archiefcentraal / ge mulder bedankt voor trouwe dahlialiefde

ge mulder bedankt voor trouwe dahlialiefde

Gé Mulder is maandagavond door enkele bloemenplukkers en dahliaverzorgers letterlijk in de bloemen gezet. Gé is namelijk al jaren één van de vrijwilligers die met alle liefde het dahliaveld onderhoudt. Het is echter steeds lastiger om vrijwilligers te vinden om het hele veld te onderhouden, terwijl het bekende corso na 2009 mogelijk verdwijnt van de Lemelerveldse feestweek.

Om Gé alvast te bedanken voor zijn trouwe dienst hebben de plukkers hem een bloemenbord aangeboden. Het dahliaveld ligt er altijd perfect bij en het transport van bloemen is altijd prima geregeld. Gé speelt daar een grote rol in. Ook regelt hij een groot aantal andere zaken die nodig zijn rond het dahliaveld. Straks is dat veld er niet meer. Met de tekst ‘door jouw liefde voor het bloemenveld, werden de uren niet geteld’ bedankten de plukkers en werkers hun speciale medevrijwilliger.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.