Home / archiefcentraal / gb wil asfalt op fietspad naar raalte noord

gb wil asfalt op fietspad naar raalte noord

Gemeentebelangen verzoekt het Raalter college dringend om het (rode) fietspad tussen de spoorwegovergang en Raalte Noord (langs de Ganzeboomlaan) aan te pakken. De GB-fractie wil dat het tegelgedeelte op zo kort mogelijke termijn wordt vervangen door asfalt.

“Dit tegelgedeelte is in zeer slechte staat en fietsonvriendelijk, vanwege gaten tussen de tegels en ongelijk liggende tegels”, aldus GB-raadslid Wim de Hair in een brief aan het college van burgemeester en wethouders. “Door de woningbouwplannen aan de noordkant van Raalte neemt de druk op het interne wegennet toe. En het fietspad tussen de NS-spoorovergang en Weidelaan vormt een belangrijke schakel in het primaire fietsroutenetwerk.”

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.