Home / archiefcentraal / flessenactie sdol levert 1350 euro op

flessenactie sdol levert 1350 euro op

De flessenactie van sportvereniging SDOL heeft vrijdagavond maar liefst 1.350 euro opgebracht. Rennend gingen de jeugdleden van SDOL van deur tot deur in heel Luttenberg, om maar zoveel mogelijk statiegeldflessen op te halen. Eigenlijk was het net een soort foekepotten, maar dan zonder liedjes en snoep.

De flessen gingen allemaal bij supermarkt Coop Tingen door de flessenautomaat, maar de aanvoer was wel zo groot dat de doorgaande weg voor de winkel even afgesloten moest worden. Uiteraard komt de opbrengst in zijn geheel ten goede aan de SDOL-jeugd.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.