egbert tingen beste supermarktondernemer

Is Egbert Tingen van supermarkt Coop Compact Tingen in Luttenberg de beste supermarktondernemer van Nederland? Wie zal het zeggen… Hoe dan ook: De komende tijd wordt de kwaliteit van het ondernemerschap van Tingen nadrukkelijk beoordeeld. Hij komt namelijk in aanmerking voor de ZO²Z Award 2009. ZO²Z staat voor Zelfstandig Ondernemers Onderscheidt Zich.

De ZO²Z Award is de tweejaarlijkse prijs voor beste zelfstandige ondernemer van Nederland in de levensmiddelenbranche. In de eerste ronde om de felbegeerde award beoordeelt een gerenommeerd adviesbureau een door de ondernemers ingevulde vragenlijst over het functioneren van de ondernemer in relatie tot zijn klanten, de buurt, de medewerkers, leveranciers, collega-ondernemers, het verenigingsleven, de politiek en de lokale overheid. Daarnaast worden de ondernemers bezocht door een buitendienstmedewerker van een grote A-merk fabrikant, die een tweede beoordeling geeft.

De ondernemerskwaliteiten worden tenslotte beoordeeld door de klanten van de deelnemer. Per deelnemer kunnen 300 klanten deelnemen aan een digitale enquête over de ondernemer en zijn bedrijf. De mening van de klant weegt dus zwaar mee in de beoordeling van de ondernemer. In januari 2009 maakt het Vakcentrum de twaalf regionale/provinciale winnaars bekend. Half april worden – na opnieuw een driedelige beoordeling – de drie genomineerde ondernemers bekendgemaakt. Tijdens de ‘Dag van het Vakcentrum’ op dinsdag 21 april 2009 wordt de winnaar van de ZO²Z Award 2009 gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.