Home / archiefcentraal / eerste lustrum voor raalter poort tocht

eerste lustrum voor raalter poort tocht

De afdeling toer van CRT Raalte houdt zondag 12 oktober voor de vijfde maal de ‘Raalter Poort Tocht’ voor mountainbikers. De start is vanaf de locatie Zwolse Poort aan de Knapenveldsweg 1 in Raalte. Evenals bij de eerdere edities kunnen de deelnemers kiezen tussen twee afstanden: 35 en 50 kilometer.

Tussen 9.00 en 10.00 uur kan er worden gestart. Vanaf 8.45 uur is de inschrijving in het restaurant van het Hoftheater (Zwolse Poort). Deelname kost 4 euro, NTFU-leden betalen 3 euro. Deze mountainbiketocht werd voorgaande jaren een succes, mede dankzij de medewerking van de grondeigenaren, de gemeente Raalte en tientallen vrijwilligers van CRT Raalte.

Lees ook

Wintergames in Raalte succes

RAALTE – Sportbedrijf Raalte en de Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC) hielden de afgelopen maanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.