Home / archiefcentraal / de nieuwe uri geller op streetlive raalte

de nieuwe uri geller op streetlive raalte

De zomer voorbij. Dat is een beetje waar StreetLive Raalte voor staat. Het is al jaren lang de theatrale afsluiting van het zomerseizoen. Het internationale straattheaterfestival zorgt ook dit jaar weer, met medewerking van een flink aantal donateurs en Overijssel op Straat, voor erg spraakmakende en hilarische acts. Een keur van artiesten brengt tijdens de zevende editie van StreetLive weer humor, cultuur en verwondering op straathoeken en pleinen.

Dat het zaterdag 27 september de moeite waard is om een bezoek te brengen aan het centrum van Raalte, blijkt uit het aantal artiesten dat hun opwachting zal maken. Daarbij zijn er vele regionale artiesten zoals De Jongens van de Reisvereniging, de Firecats, Sllammmped en Nanne & Karlijn. Maar ook vele internationale gasten laten zich zien: Circo Ripopolo, Knäcke, Mathilda & George en Lee Hayes. Stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard.

De meest in het oogspringende act is ongetwijfeld die van ‘De nieuwe Uri Geller’ Ramana. Geïnspireerd door zijn opa ontwikkelde Ramana zich vanaf jonge leeftijd in de wereld van magie en mystiek. Inmiddels wordt hij wereldwijd erkend als groot magician. Naast optredens in vijfsterren hotels en soortgelijke entourages treedt Ramana veelvuldig op op straat en heeft hij veel ervaring met de meest uiteenlopende gezelschappen.

Dit jaar zal tijdens het StreetLive Raalte Festival voor de eerste keer, in samenwerking met de Horeca Raalte, een Bokbier-festival worden gehouden. Het eerste vaatje zal om 13.00 uur worden aangeboden door Gerard van den Broek, bekend van de Hertog Jan brouwerij in de tv-reclames. Daarna kan er door middel van het kopen van een bierkaart van maar liefst negen verschillende soorten bokbier worden geproefd. Vanwege koopzondag is het ook mogelijk om een dag later nog bij de verschillende horecabedrijven te proeven.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.