de groot ziet kansen voor het jeugdbeleid

Wethouder Roger de Groot van Raalte ziet kansen voor zijn gemeente om de aandacht voor het preventief jeugdbeleid te versterken. De wethouder was dinsdag op uitnodiging van CDA-Kamerlid Eddy van Hijum aanwezig bij de troonrede in de Ridderzaal.

De Groot stelde tevreden vast dat het kabinet aandacht heeft voor het voorkomen van problemen bij jongeren en gezinnen. “Mijn idee is dat we problemen eerder moeten signaleren en aanpakken. Ik ben blij dat het kabinet hiervoor extra geld beschikbaar stelt.” De wethouder is daarnaast blij met de aandacht van het rijk voor centra voor topsport en onderwijs. “Het was een leerzame dag”, stelt De Groot. “Ik vond het erg leuk om op deze manier een dag met een Kamerlid mee te lopen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.