Home / archiefcentraal / darten voor koppels en singles bij reimink

darten voor koppels en singles bij reimink

Dartliefhebbers kunnen op 27 en 28 september weer terecht bij Reimink in Lemelerveld. Op zaterdag 27 september wordt er in het café een darttoernooi voor koppels gehouden, een dag later staat het enkeltoernooi op het programma.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per koppel, en voor het enkeltoernooi 10 euro per persoon. Voor de singles bedraagt het prijzengeld liefst 975 euro. Deelnemers worden beide dagen om 12.30 uur verwacht. Inschrijving is nog mogelijk via www.cafereimink.nl of bij aanvang van het toernooi.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.