Home / archiefcentraal / circus renz berlin geeft zes voorstellingen

circus renz berlin geeft zes voorstellingen

Het beroemde Circus Renz Berlin brengt – zoals bekend – van donderdag 25 tot en met zondag 28 september een bezoek aan Raalte. Het grote tentencomplex zal worden opgebouwd op het voormalige Vitens-terrein op de hoek van de Burgemeester Zuidwijklaan en de N35.

In totaal verzorgt Circus Rens Berlin zes voorstellingen. De première is op donderdag om 19.00 uur. Voor de vrijdag staan er twee shows gepland: 16.15 en 19.00 uur. Op zaterdag zijn er tevens twee voorstellingen: 15.00 en 19.00 uur. En tot slot gaat de zesde en tevens laatste show op zondagmiddag om 14.00 uur van start. Tijdens de voorstellingen kun je kijken naar vele internationale artiesten: Acrobaten, trapezewerkers en clowns.

Verder staat Circus Renz Berlin bekend om een enorm dierenpark. Zo komen er optredens voorbij van Friese paarden, kamelen, lama’s en honden. Maar het grootste spektakel zit zoals altijd aan het einde: Een grandioze Indische olifantenshow. Kortom een tweeënhalfuur durend schouwspel op een wijze zoals circus behoort te zijn. Kijk voor meer info op de site van Circus Renz Berlin.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.