Home / archiefcentraal / carlieke wieferink stapt uit selectie kwiek

carlieke wieferink stapt uit selectie kwiek

Carlieke Wieferink heeft besloten om geen deel meer uit te maken van de eerste handbalselectie van GIBO Groep Kwiek. De Raaltese speelt zaterdagavond in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen al niet meer mee.

Naast Wieferink kan coach Torben Hansen ook geen beroep doen op Maaike van Dartel. Van Dartel kampt met een vervelende enkelblessure en zal gedurende haar revalidatie ritme opdoen in het tweede. Door het wegvallen van beide speelsters is Patricia Wichgers-Schreur toegevoegd aan de selectie. Kwiek speelt zaterdagavond thuis tegen regerend landskampioen VOC uit Amsterdam. Het duel gaat om 20.30 uur van start in Sporthal Tijenraan.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.