carinova start weer met babymassage

Thuiszorgorganisatie Carinova start vrijdag 7 november weer met een cursus ‘Babymassage’ in Raalte. De cursus is bestemd voor ouders met baby’s in de leeftijd van zes weken tot negen maanden en wordt gegeven in het Carinova-gebouw aan de Blekstraat 34.

De vervolgdata zijn: 14 en 28 november en 12 en 19 december.. De bijeenkomsten duren telkens van 9.30 tot 11.00 uur. Opgave kan via 0900-8662 of via staging2.carinova.nl. De deelnamekosten bedragen 90 euro (leden Carinova Servicepakket 75 euro). Babymassage is een manier om via lichamelijk contact de relatie tussen ouder en baby te verdiepen. Babymassage is zeer geschikt voor baby’s die veel huilen, overstrekte baby’s en baby’s met darmkrampjes. Voor iedere baby vormt de massage een prettige toevoeging op de dagelijkse verzorging.

Babymassage wordt gegeven door een docent met een specifieke babymassage-opleiding. Het is de bedoeling dat de baby al direct de eerste bijeenkomst meekomt. Er worden verschillende massagetechnieken en babygym-oefeningen geleerd. Verder leer je van alles over de ontwikkeling van de baby en hoe je de baby haptonomisch kunt dragen en tillen zodat het voor de baby prettig aanvoelt. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.