Home / archiefcentraal / cabaretiere nathalie baartman in holstohus

cabaretiere nathalie baartman in holstohus

Nathalie Baartman treedt zaterdag 18 oktober op met haar nieuwe programma ‘Los’ in het Holstohustheater in Olst (aanvang 20.15 uur). In ‘Los’ gaat Nathalie helemaal los. Los van vastgeroeste gedachten. Los van een overbodig lichaam. Het bestaan mag best wel wat opwindender. Met Bulgaarse clowndansen bijvoorbeeld. Of met dode paling.

Zo duvelt ze uit de meest uiteenlopende doosjes. Spettert ze uit de verrassendste vaatjes. En past ze haar wereld aan zichzelf aan. Nathalie speelt een handleiding voor een beter bestaan op aard. Tussen de regels door probeert ze ook nog vat te krijgen op dat eeuwige gedoe tussen de mannetjes en de vrouwtjes. Haar stelling: Er mag meer gehuppeld worden! Want dwaas zijn is zo gek nog niet. Het cabaret dat Nathalie Baartman brengt is van een uniek karakter. De voorstelling op 18 oktober in Olst is de laatste try-out voor ze er een paar dagen later drie avonden mee in De Kleine Komedie in Amsterdam staat.

Kaarten (à 12,50 euro) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de bibliotheken in Olst en Wijhe, in Olst ook bij het Holstohus en bij boek- en kantoorvakhandel Korten. Reserveren kan via het nummer 0570-561664 of per mail: bib.olst@bibov.nl. Zie ook www.kulturhusolstwijhe.nl.

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.