c1000 kroeze kiest voor salland centraal

De wekelijkse aanbiedingen en acties van supermarkt C1000 Erik Kroeze in Raalte zijn vanaf nu iedere dinsdag terug te vinden bij Salland Centraal als uitneembare folder in de huis-aan-huis krant. Daarnaast zijn ze ook wekelijks terug te vinden op de site van Salland Centraal. Erik Kroeze denkt hierdoor beter zijn consumenten te bedienen dan met de huidige folder.

“Wij hebben het volste vertrouwen in Salland Centraal. De onlangs gelanceerde weekkrant ziet er goed uit en vormt een prima platform voor ons om in te adverteren”, zeg Erik Kroeze, eigenaar van de twee C1000-supermarkten in Raalte. “En aangezien de krant van Salland Centraal wekelijks bij iedereen op de mat valt, is het uitbrengen van een aparte folder natuurlijk volstrekt overbodig. Daarnaast hebben wij de indruk dat het beter is om onze acties en aanbiedingen in een krant te publiceren, dan via een folder.” Oftewel: Voor de laatste koopjes bij C1000 Erik Kroeze moet je bij Salland Centraal zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.