Home / archiefcentraal / brandweerkazerne luttenberg opent deuren

brandweerkazerne luttenberg opent deuren

De verhuizing van de brandweer Luttenberg naar het verbouwde pand aan de Witte Hekke 8 is bijna afgerond. Van het reeds bestaande pand is een moderne brandweerkazerne gemaakt die ruimschoots voldoet aan de veiligheidseisen. Om dat met eigen ogen te aanschouwen is de nieuwe kazerne zaterdagmiddag 4 oktober geopend voor publiek. Iedereen die wel eens een kijkje wil nemen in een moderne kazerne is dan tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom.

De leden van de vrijwillige brandweer Luttenberg laten je zaterdag graag zien wat zij zoal doen. Onder het genot van een drankje kun je van dichtbij zien hoe de vlam in de pan slaat en hoe je dit kan bestrijden. Ook wordt getoond op welke wijze een auto uit elkaar wordt geknipt om een inzittende te kunnen bevrijden. Voor meer informatie over brandveiligheid kun je ’s middags terecht bij de preventiestand. De korpsleiding van de gemeentelijke brandweer Raalte is dagelijks te bereiken op telefoonnummer 0572-347760.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.