booyink leidt sdol naar uitstekende zege

De voetballers van SDOL hebben zondagmiddag goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Joop Kieftenbelt won op eigen veld met 4-2 van USV uit Nieuw Leusen. Uitblinker in deze wedstrijd was de spits van SDOL, die luistert naar de naam Tiemen Booyink. Hij nam alle vier de treffers voor zijn rekening.

Toch keek SDOL bijna de hele eerste helft tegen een achterstand aan. Maar vlak voor rust kwam Tiemen Booyink op dreef. Via een vrije trap en een penalty wist hij de achterstand om te buigen in een voorsprong. Een kwartier na rust kwam USV nog wel op gelijke hoogte: 2-2. Maar in de laatste tien minuten van de wedstrijd verdubbelde Booyink zijn dagproductie. Vanaf wederom de penaltystip tekende hij voor de 3-2 en zorgde met een veldgoal voor 4-2. “USV had gewoon heel veel moeite met de druk van ons en natuurlijk met de klasse van de man van de wedstrijd”, aldus een trotse SDOL-trainer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.