bokbierfestival raalte voor herhaling vatbaar

De eerste editie van het Bokbierfestival Raalte is door de fijnproevers uit de regio goed ontvangen. En voor de organisatie (Stichting Horecafeesten) is het Bokbierfestival absoluut voor herhaling vatbaar.

De start van het eerste Bokbierfestival Raalte was zaterdag bijzonder. Gerard van den Broek, de meesterbrouwer van Hertog Jan en bekend van de tv-commercial, sloeg in het centrum van Raalte het eerste fust bokbier aan. Pastor Verweij kreeg daarna het eerste glas aangeboden en gaf daarmee het startschot voor het festival.

Tijdens het Bokbierfestival Raalte konden er dit weekend bij negen verschillende horecabedrijven in het centrum van Raalte negen verschillende bokbieren van diverse brouwers uit Nederland en België worden geproefd. Deelnemers konden voor 7,50 euro een speciaal proefglas en een bierkaart kopen. Daarmee konden zij bij elk horecabedrijf één glas bokbier krijgen in het speciale proefglas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.