blues brother elferink opent broekrock

“Dit is mijn eerste keer Broekrock en ik wilde eigenlijk wel iets speciaals bij de opening doen. Ik koos voor een korte blues met mijn mondharmonica. Ik heb er spijt van dat ik niet eerder naar Broekrock ben geweest, maar elk jaar kwam er wel iets tussen.”

Voor diegene die denkt dat Broekrock alleen voor Broeklanders is, die heeft het mis? De bezoekers komen uit heel Salland, maar ze komen ook uit bijvoorbeeld Utrecht. Mede-organisator Mireille Groot Koerkamp: “Het publiek is gemixt. Vaak komen er ook veel mensen met de bandjes mee. Dit jaar hebben we een band uit België, dus er zullen nu ook Belgen te vinden zijn op Broekrock.” Broekrock bestaat niet uit alleen uit een heel weekend muziek, er worden workshops gegeven en zondagochtend rond een uur of twaalf staat er een heerlijk ontbijt klaar. Mireille: “Het wordt in ieder geval weer erg leuk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.