bent zonder vent viert jubileum bij bagatelle

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de band Bent Zonder Vent is er op zondag 14 september op de buitenlocatie van De Bagatelle een jubileumconcert van de groep Raalter dames. In het voorprogramma staat het duo Ace 2 Ace, twee dynamische meiden die unieke, eerlijke acoustische softrock muziek maken. Op geheel eigen wijze brengen zij nummers van onder andere Ilse de Lange, Anouk en KT Tunstall.

De Bent Zonder Vent werd aan het einde van vorige eeuw opgericht naar aanleiding van een weddenschap. Betty Heering uit Raalte, initiatiefneemster en altijd nog saxofoniste in de band, ging de uitdaging aan om binnen zes weken een aantal vrouwen te verzamelen en op te treden voor honderd man. Daarbij moest de groep drie nummers spelen. De weddenschap werd met glans gewonnen en het publiek was dolenthousiast.

Na het debuut besloot de groep dames door te gaan met muziek maken onder het motto ‘Girls wanna have fun’. De groep was geraakt door enthousiasme, de kick van het optreden en de drive om meer muziek te maken. Het repertoire is in de loop van de jaren flink uitgebreid en vanzelfsprekend is de formatie muzikaal geweldig gegroeid. In een eigen aparte stijl verzorgt de band een avondvullend programma.

Het jubileumconcert is op zondagmiddag 14 september op de buitenlocatie van De Bagatelle aan de Nijverdalseweg 10, tussen Mariënheem en Raalte. Het programma begint om 14.00 uur, de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.