bekijk het werk van githa schrijver in r10

R10, de culturele werkplaats van Zwolle voor startende kunstenaars, houdt zaterdag 20 september een open dag: ‘Alhier Vertier met een traan’. Hiervoor wordt iedereen uit Zwolle en ruime omgeving van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Bij cultuurwerkplaats R10 krijgen deelnemers (kunstenaars, theatermensen, grafisch ontwerpers en musici) vier jaar lang begeleiding bij het starten van hun eigen, creatieve onderneming. Eén van de deelnemers is Githa Schrijver uit Broekland. Zij streeft er in elk van haar illustraties naar om de beschouwer een subtiele melancholie te laten ervaren. Wil je tijdens de open dag graag een kijkje nemen in R10? Print dan deze uitnodiging uit. ‘s Middags zijn van 14.00 tot 17.00 uur alle ateliers geopend. ‘s Avonds zijn de deuren vanaf 19.30 uur open. Kijk voor meer informatie op staging2.r10.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.