ballonnen ter ere van dorpsplein heeten

Voor Heeten is een grote droom uitgekomen. Vrijdagavond werd het nieuwe Dorpsplein officieel geopend. Naast het nieuwe dorpsplein is ook de verkeerssituatie in het dorp aangepast. Het kruispunt Bosgoed dat vroeger voor vele gevaarlijke situaties zorgde, is niet meer.

Met motorgeronk van MC Free Wheels, een loeiende sirene van de brandweer, zwaailichten, muziek van fanfare St. Caecilia en luidende kerkklokken werd het plein feestelijk en luidruchtig in gebruik genomen. Daarnaast gingen ook honderden ballonnen de lucht in. Na afloop van de ceremonie ging het feest nog eventjes door in de feesttent. Daarbij was er onder andere een optreden van Maaike.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.