Home / archiefcentraal / ballonnen ter ere van dorpsplein heeten

ballonnen ter ere van dorpsplein heeten

Voor Heeten is een grote droom uitgekomen. Vrijdagavond werd het nieuwe Dorpsplein officieel geopend. Naast het nieuwe dorpsplein is ook de verkeerssituatie in het dorp aangepast. Het kruispunt Bosgoed dat vroeger voor vele gevaarlijke situaties zorgde, is niet meer.

Met motorgeronk van MC Free Wheels, een loeiende sirene van de brandweer, zwaailichten, muziek van fanfare St. Caecilia en luidende kerkklokken werd het plein feestelijk en luidruchtig in gebruik genomen. Daarnaast gingen ook honderden ballonnen de lucht in. Na afloop van de ceremonie ging het feest nog eventjes door in de feesttent. Daarbij was er onder andere een optreden van Maaike.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.