bacon and eggs vallen goed in de smaak

Zeer veel bezoekers van de weekmarkt in Raalte hebben woensdagochtend gesmikkeld van een gratis ontbijt. Vooral het Engelse ontbijt met ‘bacon and eggs’ (spek en eieren) viel weer goed in de smaak.

Een grote groep marktkooplieden van de weekmarkt in Raalte organiseerde alweer voor de elfde keer een gratis ontbijt voor haar klanten. Tussen 8.30 uur en circa 11.00 uur ontvingen klanten bij aankoop van een artikel een koffiebon, die recht gaf op een gratis ontbijt. De bonnen werden overigens alleen uitgereikt door een deelnemende marktkoopman. Deze was te herkennen aan een bord in zijn of haar kraam.

Op de kop van de markt stonden lange tafels met banken, waar de gasten konden aanschuiven voor een gezellig ontbijt. Het ontbrak de marktklanten werkelijk aan niets: Van warme koffie, thee, beschuit en brood tot een Engels ontbijt met spek en ei. En er werd zelfs live muziek gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.