b jeugd heeten kan thuis zelf niet imponeren

De dames van Plus Severijn Heeten B1 hebben zaterdag op het eigen toernooi niet weten te imponeren. Tijdens de derde editie van het Techvisie Jeugdhandbaltoernooi in Sporthal Heeten werd zaterdag een competitie afgewerkt tussen verschillende B-teams, met teams uit de regio en met teams uit de landelijke top. Heeten kwam duidelijk te kort, alle vier de wedstrijden gingen verloren.

Dat de vier wedstrijden zaterdag verloren gingen, viel nog niet eens te wijten aan het spel van de Heetense dames zelf. De tegenstanders waren immers van een heel ander kaliber. Wat te denken van AAC 1899 uit Arnhem, VOC uit Amsterdam en V en L uit Geleen, allemaal sterke ploegen met eerste elftallen in de hoogste landelijke divisies. Ook DSVD uit Deurningen bleek een maatje te groot.

Geheel overziend was het een leuke poule waarbij uiteindelijk drie ploegen zeer aan elkaar gewaagd bleken. In punten gelijk eindigden DSVD, V en L en VOC gelijk, Heeten en AAC 1899 waren wat minder. Voor alle ploegen was het een leerzame dag waarbij men goed kon vaststellen hoever men iss in de voorbereiding op de komende competitie. Voor foto’s, uitslagen en uitgebreide standen kijk je op staging2.handbalheeten.nl.

Eindstand

1. V en L Geleen, 6 punten (+28)

2. DSVD Deurningen, 6 punten (+25)

3. VOC Amsterdam, 6 punten (+13)

4. AAC Arnhem, 2 punten (-46)

5. Plus Severijn Heeten, 0 punten (-20)

Op zondag wordt het restant van de competitie van de A-jeugd afgewerkt, waarmee zaterdagavond al een begin is gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.