Home / archiefcentraal / anticlimax voor markerink in ladies tour

anticlimax voor markerink in ladies tour

Voor Loes Markerink is de Holland Ladies Tour teleurstellend geëindigd. De 22-jarige Raaltese van Team Flexpoint moest vanwege een virus vroegtijdig opgeven in de slotetappe. En dus raakte ze alsnog haar paarse sprinttrui kwijt en een goede klassering in het eindklassement.

De wielrenster uit Raalte reed tot de zesde en tevens laatste etappe een prima Ladies Tour. Zaterdag wist ze zelfs nog de vijfde etappe op haar naam te schrijven. Maar een virus binnen de ploeg van Team Flexpoint gooide roet in het eten. Want naast Markerink moest ook Team Flexpoint-kopvrouw Mirjam Melchers vroegtijdig van de fiets in de slotetappe. De Holland Ladies Tour werd uiteindelijk gewonnen door de Duitse Charlotte Becker.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.