anticlimax voor markerink in ladies tour

Voor Loes Markerink is de Holland Ladies Tour teleurstellend geëindigd. De 22-jarige Raaltese van Team Flexpoint moest vanwege een virus vroegtijdig opgeven in de slotetappe. En dus raakte ze alsnog haar paarse sprinttrui kwijt en een goede klassering in het eindklassement.

De wielrenster uit Raalte reed tot de zesde en tevens laatste etappe een prima Ladies Tour. Zaterdag wist ze zelfs nog de vijfde etappe op haar naam te schrijven. Maar een virus binnen de ploeg van Team Flexpoint gooide roet in het eten. Want naast Markerink moest ook Team Flexpoint-kopvrouw Mirjam Melchers vroegtijdig van de fiets in de slotetappe. De Holland Ladies Tour werd uiteindelijk gewonnen door de Duitse Charlotte Becker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.