zeebanketavond bij hotel de zwaan

Hotel Restaurant De Zwaan in Raalte houdt zaterdag 9 augustus een zeebanketavond. De zeebanketavond staat in het teken van schaal- en schelpdieren en de keukenbrigade zal in meerdere gangen diverse gerechten aan de gasten presenteren.

Als dat al mogelijk is, moet het allemaal nog bijzonderder worden dan vorig jaar, want we hebben begrepen dat een topkok van De Bagatelle inmiddels ook naar De Zwaan is overgestapt. De kosten voor dit avondvullende programma zijn 39,50 euro exclusief drankjes. Voor meer informatie en opgave kun je terecht bij Hotel Restaurant De Zwaan: 0572-363738.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.