willie ronald en maaike runnen go planet

Wat ze in Twente niet lukt met Go Planet, gaan nu een paar Sallanders proberen. Oud-Heetenaar Willie Oosterhuis en Raaltenaar Ronald Nijboer exploiteren samen met een onbekende stille vennoot het uitgaanscentrum, dat vanaf de opening in 2000 al twee keer failliet ging. Willie heeft nu ook Miss Overijssel gevraagd salesmanager te worden.

Miss Maaike Heethaar uit Raalte moet er met haar knappe koppie natuurlijk wél in slagen de zaal vol te krijgen als Pink of Joe Cocker komen optreden. Dat lukte het vorige Go Planet-team niet met die namen. Willie, Ronald en Maaike pakken het trouwens eerst wat voorzichtiger aan. Op de site van Go Planet zien we dat Jannes, K3 en Normaal op het programma staan. Kijk, dat is nou een programma waar de Sallandse nuchterheid van afdruipt.

Wil je naar de heropening op zaterdag 30 augustus van 15.00 tot 20.00 uur? Maaike mag iedereen uitnodigen die ze kent. Wat ze nodig heeft is je naam, je adres, postcode en woonplaats. Nu willen we het adres van Maaike liever niet online zetten. Dus stuur je gegevens maar op naar info@go-planet.nl. Dan komt het allemaal vast goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.