wijnproeverij bij katholieke kerk heino

Voor diegenen die nog geen gelegenheid hebben gehad om de jubileumwijn van de rooms-katholieke kerk in Heino te proeven, is er nu een nieuwe kans. Na de kerkviering van vrijdag 15 augustus kun je genieten van een gratis ‘proefglas’ wijn. Bij mooi weer op het pleintje voor de kerk en anders in het parochiecentrum.

Uiteraard kun je daarna (tegen betaling) genieten van nog een glaasje wijn. Op één been kun je immers niet lopen. Valt dit alles goed in de smaak en je wil thuis lekker nagenieten, dan kan dat ook. Een flesje wijn is te koop voor 5,50 euro. Een doosje wijn kost 29,50 euro.

Mocht je zaterdag 16 augustus denken ‘had ik toch maar een flesje wijn gekocht bij de wijnproeverij’, dan is er geen man over boord. Tijdens de orgelmarathon (zaterdag) kun je het jubileumwinkeltje van 12.00 tot 19.00 uur op het pleintje voor de kerk vinden. En bij slecht weer in het parochiecentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.