wie neemt de beste vrije trap van salland

SV Raalte start binnenkort een interne slectie, op zoek naar de beste vrije trappen-nemer van de vereniging. De winnaar mag meedoen aan de Free Kick Competitie van Oost Nederland. Er doen in totaal 64 verenigingen mee. SV Raalte heeft wat ons betreft de primeur.

De uiteindelijke winnaar verdient 10.000 euro voor zijn of haar club. Maar door deel te nemen heeft SV Raalte nu al een wedstrijdbal gewonnen. En een compleet nieuw gesponsord tenue voor F1. Op zaterdag 13 september om 16.30 uur wordt de SV Raalte-selectiewedstrijd gehouden op veld 2. Op dit moment zijn de trainers van de senioren en van A1 al druk met het zoeken naar de beste deelnemers voor die gigantenstrijd. Begin oktober is de overall finale in het stadion van FC Twente.

Omroep Flevoland, TV Gelderland, RTV Oost en Omroep Drenthe wijden een speciale serie aan de AB Oost Free Kick Competitie. Tijdens deze programma’s worden diverse voetbalverenigingen gevolgd in de aanloop naar de finale. Als afsluiting wordt een volledige aflevering gewijd aan de finale. Op de website van het organiserende AB Oost zijn de spelregels en het laatste nieuws over de competitie te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.