wederom kanaalkunst om zeep geholpen

In Raalte Noord is wederom een kunstwerk van Cult 2008 om zeep geholpen. Op het water vrolijk gekleurde drijvende figuren van piepschuim zijn stevig onder handen genomen. Door midden gebroken, weer terug in het water of op de oevers in de omgeving gegooid.

De kunst was één van de installatiekunstwerken die sinds Cult 2008 op en rondom het kanaal tussen Lemelerveld en Heeten te vinden zijn. In verband met het 150-jarig bestaan van het Overijssels Kanaal blijven de kunstwerken liggen tot en met zondag 7 september. In dat weekend is het kanaal echt jarig. De kunstwerken zijn die dag als het ware een beetje de slingers voor de jarige Job.

Eerder al werd één van de symbolische kanaalgravers bij de kruising met de N35 onder handen genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.