vijftig canadezen bij grote overmars reunie

Het is dit weekeinde groot feest bij de familie Overmars. Maar liefst vijftig Canadezen – allemaal nazaten van ‘HarinkGait’ – zijn namelijk neergestreken in Raalte en Luttenberg voor een heuse familiereünie. En daar hebben ze prachtig weer bij, hetgeen goed van pas kwam tijdens een grote fietstocht vanmiddag vanaf de Boerschop in Luttenberg. Vanavond gaat het feest verder.

Okee, horen we nu denken. Allemaal leuk en aardig, maar kun je niet beter met z’n allen naar Canada reizen voor zo’n samenzijn? Nou, nee! Deze reünie is onderdeel van een indrukwekkende traditie die tien jaar geleden is gestart in Novo Scotia in Canada. Vijf jaar terug had de reünie plaats in Ontario, waarna nu Raalte dus aan de beurt was. Dat gaat vanavond nog laat worden aan de Harinkdijk, op het erf van de familie Overmars uiteraard!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.