veel animo voor jaarlijkse autorodeo heino

De jaarlijkse autorodeo van carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino blijft onverminderd populair. Een andere conclusie is niet denkbaar na de eerste inschrijfavond begin juli. De autorodeo 2008 heeft plaats op zondag 31 augustus op het terrein van de familie Hogeman aan de Slikkebaardweg in het buitengebied van Heino.

Wie begin juli verhinderd was, krijgt maandag 11 augustus vanaf 19.30 uur een nieuwe kans. Maar, de inschrijving vindt wel plaats volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. De inschrijfavond is bij Oortwijn Heino, aan de Canadastraat. Bij de inschrijving moet tevens kenbaar worden gemaakt of de deelnemer zijn auto wel of niet op het terrein wil achterlaten. Deze keuzevrijheid is in 2007 voor het eerst doorgevoerd en uit de evaluatie met de deelnemers is gebleken dat deze organisatorische wijziging in goede aarde is gevallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.