tweede editie raalter garros succesvol

De zon scheen zo af en toe en het was goed vertoeven langs de banen.

De poules waren in overleg met tennistrainer Andre Mekers tot stand gekomen. De eerste wedstrijden gingen om 10.00 uur van start. En er werd de gehele behoorlijk wat geëist van de jeugd: Uithoudingsvermogen, inzet en motivatie. Maar gelukkig had iedereen er zin in. “We hebben als jeugdcommissie een aantal mooie partijen gezien. Felheid, snelheid, uitgekookte ballen en ga zo maar even door.”

Rond de klok van 12.30 uur was het tijd voor de lunch. “John Jansen van Bakker Bart had het weer goed geregeld voor ons, met heerlijke broodjes.” Na de lunch nam de spanning toe. Er werd letterlijk onder leuke, gezellige en sportieve omstandigheden gestreden om de eerste en tweede plaatsen. Want er stonden natuurlijk weer fraaie prijzen klaar, beschikbaar gesteld door Auto Palace Peugeot in Raalte.”

Nadat alle wedstrijden waren gespeeld, nam iedereen plaats op het zonnige terras van het tennispark. Vervolgens werden de prijzen uitgereikt door een enthousiaste Stanley ten Bras van Auto Palace.

Midi-poule

1. Sophie Wielick

2. Jasper van der Veen

Poule B

1. Maurice Brink

2. Janco Wolff

Poule C

1. Leon Brink

2. Francine Jansen Holleboom

Poule D

1. Rick Binnekamp

2. Olivera Vuletic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.