trouwen op 08 08 08 niet extreem populair

In Salland wordt vrijdag op 08-08-08 meer getrouwd dan op gewone vrijdagen, maar de datum is niet extreem populair. In de gemeente Olst-Wijhe stappen vier koppels in het huwelijksbootje en komen twee stelletjes naar het gemeentehuis voor een geregistreerd partnerschap.

In de gemeente Raalte staan morgen vier trouwerijen op het programma. En in de gemeente Dalfsen slechts twee, dus daar is absoluut geen sprake van een bijzondere trouwdatum. In tegenstelling tot de gemeenten in onze regio is de gemeente Enschede morgen een zéér populaire trouwlocatie. Daar trouwen 34 stellen, dat is zo’n 25 meer dan op een reguliere vrijdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.