topacteurs gestrikt voor voetbalspektakel

Grote namen als Jaap Stam, Peter Houtman, Glenn Helder, Gerrie Mühren, Berry van Aerle, Peter van Vossen en Simon Tahamata zijn dinsdag 2 september te bewonderen in Rijssen. Samen met andere bekende oud-profvoetballers spelen zij een benefietwedstrijd tegen de A1 van Excelsior ’31 ten bate van vier goede doelen. Die voetballers doen dat wel vaker, onder de naam World Master Team. In Rijssen worden ze bijgestaan door twee bekende acteurs: Bas Muijs en Sascha Visser.

De benefietwedstrijd, die dinsdagavond om 19.30 uur op het programma staat, is onderdeel van de seizoensopening van Excelsior ’31. Raaltenaar Marc Lobbert traint daar de A1 en is bovendien de trainer van de voetbalschool in Rijssen. Tijdens de wedstrijd staat hij langs de lijn om zijn spelers aanwijzingen te geven. En om ze te behoeden voor onderschatting. Want net als de hele rij met oud-profvoetballers blijken de twee acteurs ook heel behoorlijk tegen een bal te kunnen trappen.

Bas Muijs, voorzitter van de organisatie van het World Master Team, is één van de hoofdrolspelers van de RTL4-hitserie Voetbalvrouwen. Hij speelt daarin de rol van Italo Ferrero, een macho die zichzelf belangrijker dan het team vindt, maar die ondertussen wel een aardig balletje kan trappen. Sascha Visser, bekend van TMF en de soap Onderweg Naar Morgen, doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en leek lange tijd profvoetballer te worden. Hij koos echter voor een acteercarrière.

De opbrengst van dit voetbalspektakel komt geheel ten goede van Villa Pardoes, KiKa, Spieren voor Spieren en Gehandicaptensport Nederland. Direct na afloop van het duel wordt aan deze instanties een cheque overhandigd met de totale opbrengst van deze ludieke en unieke actie! Mocht je dinsdagavond nog niets te doen hebben, Rijssen is dan wellicht een leuke bestemming. Kaarten zijn te verkrijgen bij verschillende voorverkoopadressen. Kijk daarvoor op de website van Excelsior ’31.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.