Home / archiefcentraal / the kiterunner openingsfilm in filmhuis

the kiterunner openingsfilm in filmhuis

Het Filmhuis Raalte start haar seizoen op vrijdag 26 september. De openingsfilm is de ‘The Kiterunner’. De Vliegeraar (vertaald) is een verfilming van het gelijknamige boek van Khaled Hosseini, die een verrassende inkijk van het leven in Afghanistan geeft.

Over het boek zegt niemand minder dan Isabel Allende: “Een onvergetelijk verhaal dat je nog jaren bij blijft. Het bevat alle grote thema’s van de literatuur en van het leven: Liefde, eer, schuld en verlossing.” Een aanrader dus. Aanvang is 20.00 uur, in de filmzaal van het Kulturhus aan de Grote Markt in Raalte. Niet-leden betalen vijf euro. Leden een euro minder.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.