talentjes dolenthousiast bij start f league

Rohda Raalte is met de F-leage van start gegaan. Kinderen van 5 en 6 jaar oud doen hier aan mee. Jeroen Brandwacht en Andre Spoolder verzorgden donderdag de eerste training. En dat was nog lang geen gemakkelijke klus. Want de kinderen waren zo enthousiast dat ze moeilijk stil te krijgen waren voor enige uitleg.

Maar misschien moet je ook maar niet te veel uitleggen aan kinderen van 5 en 6 jaar. Hoe dan ook, werd het een vrolijke happening. De kinderen kregen eerst een paar leuke spelvormen aangeboden. En toen kwam die grote voetbal dan toch echt het veld in. Op kleine veldjes speelden de talentjes vier tegen vier. En daar werd gelijk een competitie van gemaakt, zodat alle teams tegen elkaar uit kwamen.

Zondag spelen de jongens van de F-league wederom tegen elkaar. De start hiervan is dan om 12.00 uur tijdens het Gé Nijboertoernooi. En het allermooiste is dat deze jonge mannen en vrouwen dan op het hoofdveld mogen spelen. Kunnen ze misschien al vast een beetje wennen voor de toekomst. Wie weet! Meedoen aan de F-leage? Aanmelden kan nog. Kijk even op de Rohda-site. Vanaf 13 september gaat de F-league verder. Elke zaterdag om 9.30 uur op het hoofdveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.