sv raalte kijkt weer uit naar handbalinstuif

De jaarlijkse handbalinstuif van SV Raalte zit er weer aan te komen. Op dinsdag 2 september is het zover. Het doel van deze instuif is het werven van nieuwe jeugdleden.

Onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers en leidsters biedt SV Raalte jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar de mogelijkheid om spelenderwijs kennis te maken met handbal. Heb je kinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen die het leuk zouden vinden deel te nemen aan de instuif? Ze zijn van harte welkom op dinsdag 2 september om 16.30 uur (tot 18.00 uur) in de sporthal van Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.