stoppelhaene zaterdag zonovergoten mooi

Prachtig zomerweer heeft de zaterdag van Stöppelhaene gigantisch veel bezoekers opgeleverd. Naast de zon en al die andere goudgele rakkers, was het Bloazersfestival natuurlijk weer de grootste publiekstrekker.

Maar liefst twaalf dweilorkesten namen deel aan dit toch wel heel bijzondere onderdeel van Stöppelhaene. Waaronder maar liefst twee damesorkesten; dameskapel Le Dolce Vita en dameskapel Ravage. Ook bijzonder was de deelname van de Lowlands Brigade Pipeband, een doedelzakkenorkest uit Zwolle. Het was namelijk de eerste keer dat er een doedelzakkenorkest deelnam aan het Bloazersfestival.

Verder gaf het orkest ‘Tien bier één thee’ een aller, aller, allerlaatste optreden weg tijdens het festival. En zij maakten er een waar spektakel van. Net als de Tismawajewendband uiteraard.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.