sterke inhaalrace van rik lenters op assen

Tijdens de Rizla Racing Day op het circuit van Assen heeft Rik Lenters afgelopen weekend een zeer verrassende en mooie race verreden namens het Serco Racingteam uit Lemelerveld. Lenters finishte in de achtste race voor het ONK van de Dutch Superbikes op een verdienstelijke twaalfde plaats. De race werd een echt pokerspel betreft de bandenkeuze dankzij een stevige regenbui vlak voor de start van de wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd vertrok Lenters als een speer en lag zelfs even op een tweede plaats. Toen ging hij onderuit, om vervolgens als allerlaatste te beginnen aan een flinke inhaalrace. Ronde na ronde reed hij zich door het grote rennersveld (36 coureurs) naar een knappe negende plaats. Doordat de baan opdroogde en Lenters op regenbanden reed moest hij tegen het einde nog wel wat posities toegeven.

Het Serco Racingteam is uiteraard zeer tevreden over de twaalfde plek waarop Lenters uiteindelijk is gefinisht. Doordat er drie gastrijders voor Lenters in de uitslag stonden nam het team de punten van de negende positie mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.