sportextra van bos impuls weer van start

SportExtra van BOS-Impuls (Buurt, Onderwijs, Sport) in de gemeente Olst-Wijhe start dit jaar voor het eerst met twee groepen. De sportlessen, die op maandag 1 september beginnen, zijn bedoeld voor kinderen uit het basisonderwijs in de leeftijd van 4 tot 15 jaar, die door een motorische achterstand niet goed mee kunnen komen in de gymles of op de sportvereniging. BOS-Impuls wil graag dat alle kinderen de mogelijkheid krijgen om te sporten.

Doordat SportExtra dit jaar met twee groepen start is er voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers. Zij krijgen veel individuele aandacht, zodat zij op een later moment weer mee kunnen komen tijdens de gymles op school en dat ieder kind zijn of haar plekje kan vinden bij een vereniging. De docente, bewegingsconsulente Inge Wouters, bekijkt per individu bij welke groep de deelnemer het beste past.

De lessen vinden vanaf 1 september elke maandag (met uitzondering van de schoolvakanties) plaats in sporthal De Hooiberg in Olst. De eerste les is van 16.30 tot 17.15 uur, de tweede les van 17.15 tot 18.00 uur. De kosten per les bedragen 1,50 euro. Wil je eerst een keer komen kijken of twee proeflessen volgen? Dan kan. Geef je op bij BOS-Impuls via telefoonnummer 0570-568080. Tevens kun je een kijkje nemen op de website van BOS-Impuls Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.