Home / archiefcentraal / sporters in zambia dolblij met sdol kleding

sporters in zambia dolblij met sdol kleding

SDOL uit, altijd lastig! Of niet? Nou, dat is afhankelijk van het feit waar je precies naartoe moet. Want niet alleen in Luttenberg lopen ze in tenues van SDOL. Ook in Mpongwe (Zambia) sporten ze tegenwoordig in de blauw-witte kleding. En dat maakt zo’n uitwedstrijd toch een tikkeltje anders.

Maar om een lang verhaal kort te maken: Het komt er op neer dat er oude tenues vanuit Luttenberg naar Zambia zijn gestuurd. En daar zijn ze in het Afrikaanse land dolblij mee. Zo zie je op de foto’s een voetbalploeg uit Mpongwe in de oude kleding van de handbal, met daarop de tekst: Huisartsenpraktijk Luttenberg. Naast de handbaltenues zijn er ook voetbaltenues voor meerdere ploegen naar Mpongwe gestuurd. Een prachtig initiatief van SDOL. En in het bijzonder van Ton Korsten-Korenromp.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.