sponsor ronald tops voor het goede doel

Raaltenaar Ronald Tops is nog hard op zoek naar sponsoren die zijn deelname aan de Duchenne Heroes mogelijk willen maken. Dat is een meerdaagse mountainbiketocht over zevenhonderd kilometer ten goede van de spierziekte Duchenne. Tops wil die tocht van 14 tot en met 20 september samen met een vriendin, Florien Remmelts uit Apeldoorn, volbrengen. Het startgeld is alleen nog niet bij elkaar gespaard.

Renners die aan de Duchenne Heroes-tocht deelnemen moeten zorgen voor sponsoren die minimaal 2.500 euro per persoon opbrengen. In 2007 behaalde de tocht op die manier een netto opbrengst van 452.000 euro. De organisatie hoopt dat dit jaar natuurlijk te verbeteren en heeft daar goede hoop op. Voor Ronald en Florien is het echter nog flink lobbyen, want zij moeten nog flink wat sponsoren werven om aan de tocht voor het goede doel mee te mogen doen.

De ziekte van Duchenne is een aangeboren en erfelijke vorm van spierdystrofie bij mannen. Het is een ernstige ziekte waarbij het spierweefsel langzaam wordt afgebroken, vaak al op erg jonge leeftijd. De ziekte verloopt progressief en tast spierweefsel aan zodat op 13-jarige leeftijd een rolstoel onvermijdelijk is. Ondanks behandelmethodes die de levensverwachting doen toenemen tot 35 jaar, sterven er nog vele patiënten voor hun twintigste vanwege niet te behandelen problemen.

Om Ronald en Florien te sponsoren kun je terecht op de website van The Real Heroes. Je kunt de enthousiaste fietsers natuurlijk ook direct steunen door twintig euro over te maken op rekening 35.45.20.385 ten name van Ronald Tops onder vermelding van je naam. Van bedrijven die willen sponsoren wordt een minimale bijdrage van vijftig euro verlangd. Kijk voor meer informatie ook op staging2.duchenneheroes.nl of bel met Ronald op 06-14329752.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.