speelkwartier op nieuwe editie broekrock

Tja, ook de mensen van Broekrock worden ouder (maar wees niet bang, niet verstandiger). De nieuwe generatie Broekrockers heeft zich inmiddels al aangediend, vandaar dat het Broeklandse festival voor het eerst ook een echt uitje wordt voor het hele gezin.

Want de organisatie heeft dit jaar gezorgd voor een heuse kinderhoek, waar de koters vermaakt worden, terwijl paps en mams zich in het feestgedruis storten. Maar dat zal aan de sfeer verder niks veranderen, want Broekrock was altijd al een kinderfeestje (voor volwassenen). Het popfestival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 en zondag 7 september.

Vermaak door, voor en met elkaar, zo laat de formule van Broekrock zich het beste omschrijven. Zo’n tien bands treden gedurende die twee dagen op in de Hein & Diny Music Hall aan de Reuveldsweg 6 in Broekland, een tot muziekhal omgebouwde boerenschuur. Buiten is er een grote dance-area en verder zorgt de organisatie voor verschillende, altijd handige, workshops en demonstraties.

Zo zal amazone Maud de Vries een kür op muziek verzorgen, is er een workshop textiel drukken (neem je onbedrukte shirts of slipjes mee), staat er een topografische bingo op het programma en zijn er natuurlijk weer vele verrassingen en waarschijnlijk ook wel spontane optredens. Daarnaast zijn er gedurende het festival meerdere kleine optredens in het kader van ‘Live in the living’. In een huiskamersetting verzorgen meerdere enthousiastelingen stukjes huiskamervermaak, kleine demonstraties en optredens. Kijk voor meer informatie op staging2.broekrock.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.