Home / archiefcentraal / spanning ten top bij streetatb primeur

spanning ten top bij streetatb primeur

Eerlijk is eerlijk, het verloop van de wedstrijd kennen we niet en wie er precies heeft gewonnen weten we ook niet, maar dat de ATB-wedstrijd rond het evenemententerrein in Lemelerveld op donderdagmiddag spannend was, dat weten we wel. Dat kunnen we afleiden uit de fotoreportage, die we bij deze graag plaatsen.

De Street/ATB-primeur van Salland is donderdag georganiseerd door Stichting Festiviteiten Lemelerveld in samenwerking met KokkieBikes. Het technische parcours rond het feestterrein was voor de deelnemers verzwaard door kunstmatige hindernissen. Naast de ATB-challenge stond er ook een koppelkoers op het programma ten bate van het goede doel stichting Doe Een Wens. De opbrengst wordt later bekend gemaakt.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.