slotverkoop breekt op voorhand alle records

Wie nog even spotgoedkoop wat kleren wil kopen, moet vrijdag in het centrum van Raalte zijn, want die dag is het de slotverkoop van de uitverkooptijd. En omdat er nogal wat winkels van eigenaar of imago veranderen is de slotverkoop definitiever dan ooit. Hier en daar moeten de kleren aan het eind van de dag gewoon allemaal weg zijn.

De immer actieve Peter Walter weet het in een persbericht als een ware stuntverkoper aan de man te brengen: “Nog nooit is vooral damesmode zo spotgoedkoop geweest. Reden voor die ultiem kleine prijsjes zijn de veranderingen in de Herenstraat. Restyle gaat zichzelf opheffen. Alles, tot en met het laatste artikel, moet de winkel uit. Bij Ben Tielbeek is het ook bingo want die heeft een opvolger. Bingo ook bij de Mexx-winkel want die wordt Young Vif en Young Vif wordt een Cecilstore.”

Zomerkleding aan het eind van de zomer kopen? Walter: “Kinderkleding kopen in de slotverkoop is een goede investering. Zeker kindermode van de betere merken. Koop je iets voor de zomer van 2009, houd er dan rekening mee dat een kind gemiddeld twee maten per jaar groeit.”

De slotverkoop betreft niet alleen de mode. Ook de woonwinkels, de lampenspecialist, de witgoedzaken, hobbywinkels, de juweliers, alle winkeliers doen met veel plezier mee aan dit spektakel. Maar welke artikelen zij in de slotverkoop doen, blijft tot vrijdag een verrassing. De slotverkoop duurt precies twaalf uur en begint vrijdagochtend klokslag negen uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.