shantykoor de stuwzangers geniet volop

Shantykoor De Stuwzangers uit Vilsteren, dat onder leiding staat van Heinoër Flip Jonkman, heeft weer een mooi weekend achter de rug. Na succesvolle optredens tijdens ‘Daggie Old Heino’ op zaterdag volgden zondag nog eens vier optredens tijdens de bekende ‘Castle Fair’ in Vorden.

De belangstelling in Vorden rond de optredens van De Stuwzangers was enorm. Er was zelfs een enthousiaste fan uit Amsterdam – die het koor werkelijk op de voet volgt – aanwezig. Spontaan nam ze de microfoon ter hand en overhandigde een mooi extraatje aan voorzitter Rene Wibier.

Er waren overigens heel wat ‘getrouwen’ meegereisd naar het mooie Vorden. Dat het koor De Stuwzangers behoorlijk in de lift zit, bewijst de vele aanvragen. Ook werd onlangs nog deelgenomen aan het shantyfestival in Vollenhove. Van de vijf deelnemende koren kwam het koor van dirigent Flip Jonkman als beste uit de bus voor een deskundige jury!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.