sdol 4 maakt videoclip voor hospik robert

Het verblijf van sergeant Robert Scholten in Afghanistan is bijna ten einde, dus zal de Luttenberger snel weer terugkeren bij zijn voetbalteam van SDOL 4. Om Robert de laatste weken van zijn verblijf te ondersteunen, namen zijn achtergebleven teamgenoten een hilarische videoclip op tijdens een weekendje weg. Een leuke wisselwerking op grote afstand, want speelde hospik Robert zelf niet mee in een video bedoeld voor de thuisblijvers?

Het was voor de voetballers van SDOL 4 al de tweede keer dat zij rechtsback Scholten een lange tijd moesten missen. In 2006 ging hij voor de eerste maal op uitzending naar Afghanistan, waar hij dienst deed als hospik. Daar maakte Scholten destijds met zijn collega’s een video voor het thuisfront op het nummer ‘Is this the way to Amarillo’ van Albert West. De opname werd een grote hit op YouTube, waarna een reactie natuurlijk niet kon uitblijven. Die kwam er in 2008, vanuit Luttenberg!

Het heeft dan wel bijna twee jaar geduurd, maar de videoclip die de jongens van SDOL 4 als reactie richting Afghanistan stuurden is hilarisch. Volledig bedoeld om Robert een hart onder de riem te steken en hem op te vrolijken, want het leven is daar niet altijd een pretje. In de clip wordt natuurlijk met een schuin oog gekeken naar de functie van hospik, en vormt het nummer van Albert West – die door de soldaten aan z’n tweede jeugd is begonnen – wederom de muzikale basis.

Dat de clip inmiddels goed is overgekomen bij sergeant Scholten, laat hij zelf weten op de website van SDOL: “Hallo voetbalmaatjes! Ik vond het al erg leuk om jullie ludieke creatie van ‘Is this the way to Amarillo’ te krijgen, maar wat ik niet had verwacht – wat eigenlijk behoorlijk naïef van mij is, jullie kennende – is dat het op de site van SDOL staat. Misschien wordt het wel een hit! Helaas ben ik er niet bij, maar maak er een gezellig Luttenbergs Feest van. Tot volgende week zondag, dan ben ik er weer bij.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.