sallandse woonbedrijven bundelen krachten

Acht Sallandse ‘woonbedrijven’ hebben de handen ineen geslagen en WoongroepSalland in het leven geroepen. Het gaat om Boerhof Woninginrichters, Hannink van Bladeren & List, Keukenland Wijhe, Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur, Alferink Bouwkundig Teken- en Adviesbureau, Oosterwechel Houten Vloeren, Koolhof Schilderwerken en Rienties Wooninspiratie.

De acht bedrijven zijn stuk voor stuk overtuigd van elkaars kwaliteiten. Binnen de ondernemersgroep wordt dan ook veel samengewerkt. Mocht je bijvoorbeeld zowel een installateur als een schilder nodig hebben en bovendien een nieuwe keuken willen laten plaatsen of je overweegt de aanschaf van een houtenvloer en een stijlvolle eethoek, dan maken deze bedrijven onderling en in overleg met de klant een goede planning van de werkzaamheden. Dat scheelt je het ongemak van een hoop geregel, tijdverlies en onnodige overlast in huis.

“De woonbranche is voor veel consumenten een oerwoud met aanbiedingen en stuntprijzen. Wij werken op een andere manier. Onze bedrijven leveren producten en werkzaamheden voor een eerlijke prijs en afspraken worden onvoorwaardelijk nagekomen. De klant komt dus nooit voor vervelende verrassingen te staan en kan bij ons rekenen op vooraf afgesproken kwaliteit en vergaande service”, zegt Frank Elders van Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur.

“Deze acht regionale bedrijven werken al geruime tijd samen en kennen elkaar van haver tot gort”, vertelt Fred de Roos van Keukenland Wijhe. “Koopt iemand een keuken dan verwijzen wij – gezien onze uitstekende ervaring – naar Elders voor het leidingenwerk. En zo’n samenwerking is er ook met de andere bedrijven.” Toch kleeft er volgens financieel adviseur Ron List wel een gevaar aan de samenwerking. “Mocht één van ons een foutje maken dat niet naar tevredenheid van de klant wordt opgelost, dan verliezen wij daarmee in één klap allemaal onze goede naam. Vandaar ook dat wij elkaars kwaliteit en vakmanschap nauwlettend in de gaten houden.”

Om in de beginfase wat ruchtbaarheid aan WoongroepSalland te geven, gaan de acht bedrijven gezamenlijk van start met een spectaculaire actie. Zo vliegt er donderdagmiddag tijdens het Sallandse oogstcorso een vliegtuig boven Raalte met daarachter een tekst van WoongroepSalland. Maar dat is niet alles. Tijdens Stöppelhaene lopen er namelijk tevens vier dames van de ondernemersgroep door Raalte en die delen loten uit. Op zo’n lot staat een speciaal nummer, waarmee je een rondvlucht boven Salland kunt winnen. WoongroepSalland geeft drie rondvluchten weg. Diegenen met een lot kunnen op staging2.woongroepsalland.nl zien of ze in de prijzen zijn gevallen. De website is onlangs gelanceerd, dus neem gerust alvast een kijkje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.